JULI'S BEAUTYFAVORITTER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Gucci 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. & Other Stories 6. Weekday 7. Monki 8. Monki 9. & Other Stories 10. & Other Stories 11. & Other Stories 12. Boozt 13. Gina Tricot 14. Boozt 15. NA-KD

Hola chicas og glædelig mandag. En ny uge betyder naturligvis en ny omgang webshop-favoritter, og jeg har som altid, har været en lille tur forbi mine yndlings www-butikker og samlet de pæneste ting op. Som I kan se, er det en god omgang blandet alt muligt, som jeg har fået samlet sammen og selvom jeg ret godt gad at eje det hele, så er der èn ting, som stjæler hele showet. Det er naturligvis den smukke Gucci-taske.

Den har ligget nummer 1 på min ønskeliste det sidste lange stykke tid og noget siger mig at den bliver der, indtil den (forhåbentlig) bliver en del af min samling.

Derudover har jeg også gjort mig nogle seriøse overvejelser om at klikke den flotte leopardkjole (nummer 15) hjem. Det er et vanvittigt pænt print og så kunne jeg faktisk godt bruge nogle flere slip-kjole. Eller stropkjoler, om man vil. Jeg bliver aldrig træt af at kombinere dem med en t-shirt eller en ensfarvet Nørgaard-bluse.

Kan I have en rigtig god dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULI'S BEAUTYFAVORITTER