EN SOMMERTOP OG LØRDAGSPLANER

SAVED ITEMS: BOOZT

saved-kopi

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Det er lørdag og det betyder naturligvis Saved Items, men som I kan se, så er det en lidt anderledes en af slagsen. Saved Items er afgjort den føljeton, som har kørt i længst tid herinde – faktisk omkring 3 år, tror jeg og den ligger evigt og altid i toppen over de mest læste indlæg. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at I tager så god imod den, men her på det sidste, er jeg selv gået en smule død i den.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg føler nok bare ikke, at jeg har så meget mere at sige. Derfor tænke jeg, at vi lige prøver at pille lidt ved formatet. Jeg ved jo at mange af jer også er rigtig glade for at shoppe på Boozt og eftersom det også er en af de shops, som jeg selv tjekker jævnligt vil det være oplagt at prøve at køre den der. Så selvfølgelig også fordi de har en Saved Items-funktion 😉

So here you – 9 flotte favoritter fra Boozt i flere forskellige prisklasser. Hvis I savner ASOS, så sig til – Det kan sagtens være, at det kommer til at køre lidt skiftevis fremover. Hvis I synes at Saved Items med Boozt er verdens bedste idè – så må I endelig også gerne sige til.

4 kommentarer

  • Line

    Jeg er vild med saved items Boozt👌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Hej Mie. En ide kunne også være at lave dette føljeton med en bestemt webshop fra gang til gang, så hvert indlæg fokuserer på en bestemt webshop. Så du browser en af dine favorit hjemmesider igennem og laver et Saved items indlæg ud fra det fra gang 🙂 bare en ide

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SOMMERTOP OG LØRDAGSPLANER