RESTAURANT ANBEFALING - MANGAL

ET FARVEL TIL WEWONDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fynske blomstermarker og bluse fra Gina Tricot (reklamelink)

Okay, overskriften er lidt af en clickbait, det indrømmer jeg gerne, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Desuden gør jeg mig ikke så meget i den slags i det daglige, så jeg tænkte, at den lige gik an en enkelt gang 😉

For selvfølgelig lukker jeg ikke bloggen. Hvad søren skulle jeg så lave? 😉 Sagen er egentlig bare den, at jeg har besluttet mig for at sige farvel til navnet, Wewonder og skifte til noget så originalt, som mit eget navn, Mie Kirstine. Så fra nu af kan I finde mig på Miekirstine.dk

Og hvorfor så det?

Jamen ganske enkelt bare fordi, tiden er kommet til det og jeg føler lidt, at jeg er vokset lidt fra Wewonder. Desuden har jeg aldrig været heeeeelt pjattet med navnet, men dengang i 2009, hvor bloggen opstod, havde jeg heller ikke lige forudset, at den skulle køre de næste mange år og at den ville ende med at blive min levevej. Havde jeg vidst det, så havde jeg nok gjort mig lidt flere tanker om navnet 😉

Desuden har jeg aldrig helt vidst hvad jeg skulle svare i følgende sametale?

Nyt menneske: “Hvad laver du?”

Mig: “Jeg har en blog, som jeg lever af”

Nyt menneske: “Nå, hvad hedder din blog?”

Mig: “Æhmm.. Wewonder!”

Nyt menneske: “Okay, hvorfor det? og hvad betyder det?”

Mig: “Ja, det ved jeg faktisk ikke – fordi det var sjovt engang. Tror jeg?!?”

I kan jo nok se, at det bare vil være lidt nemmere, hvis jeg kunne sige “Jeg har en blog, og den hedder bare mit navn, Mie Kirstine” ik? 😉

Kommer det til at betyde noget?

Næ – ikke det mindste for jer og indholder bliver fuldstændig som det plejer at være. Min nye URL bliver selvfølgelig Miekirstine.dk så hvis I har bogmærket siden, så må I selvfølgelig gerne lige ændre det. Og hvis I ikke orker det, så skulle wewonder.dk også gerne føre jer videre så I lander der hvor I skal.

For mig personligt er det selvfølgelig en beslutning, som lige krævede lidt overvejelse. Der er naturligvis lidt teknisk bøvl, så som ændring af navn på diverse platforme, så som bloglovin og Facebook. Ikke det nemmeste i verden, skulle jeg hilse og sige.

Derudover er medfører det naturligvis lidt bekymring. Aner folk overhovedet hvem Mie Kirstine er? og er jeg bare Wewonder? Men jeg har besluttet mig for, at jeg godt tør at satse og lige nu har jeg den helt rigtige mavefornemmelse. Det skal nok blive godt og når det så er sagt, så er der jo ikke rigtigt noget der forandrer sig alligvel.

Det var bare det. Kan I have en skøn fredag <3

8 kommentarer

 • Rikke

  Jeg troede faktisk at dig og Kat fra Wearemad havde sådan en dynamic duo ting kørende omkring we-navnet, og det var årsagen til WeWonder og WeAreMad ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… er det rigtigt? Det har vi skam ikke. Jeg kendte slet ikke Kat dengang jeg lavede navnet og hun kendte vist heller ikke mig, da hun lavede sit. Det er bare rent tilfældigt at vi så også blev veninder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hej Mie Kirstine. Du skrev på et tidspunkt, at du ville lave et indlæg om din hud? Jeg kæmper selv med rigtig uren hud, i en alder af 25, og jeg har ventet i spænding på det indlæg. Har jeg misset det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er på trapperne og kommer nok inden for den næste måned. Jeg tænker at jeg gør det med en video, hvor jeg også snakker lidt med hende som har hjulpet mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hej Caja. Må jeg fra sidelinjen foreslå noget som jeg selv efter mange år med super uren hud, blev anbefalet af en make up artist, der har været 25 år i branchen. Jeg var skeptisk, for jeg har prøvet alt. Vask dit ansigt med en helt neutral håndsæbe (du ved, sådan en old fashion sæbeblok) og vand. Efterfulgt af Embryolysse’s blå fugtcreme, som du kan finde på apoteket og i Matas. Gør de to ting hver morgen og aften. Jeg så resultater allerede efter 14 dage og det virker endnu, her 4 måneder senere. Skipper jeg en ansigtsvask et par dage kan jeg se forskel med det samme, så man bliver hurtigt god til at huske at få det gjort 🙂 held og lykke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Hedegaard

   Jeg vælger lige at tilføje her at det virkelig afhænger af hvilken hudtype man har:-) Derudover så udtørrer sæbe din hud – virkelig meget, og udtørret hud = hud der lettere ældes. Hvorimod en velfugtet hud = hud der holder sig ung længere:-) Jeg ville klart anbefale at se hvad Mie deler og derudover så kan jeg virkelig anbefale den engelske kosmetolog Caroline Hirons blog og youtube kanal. Hendes råd har reddet min hud og mange andre sværger til hendes råd. Jeg håber det lykkedes for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg pønser på præcis det samme. Jeg har også været træt af mit blognavn lææænge, så når bloggen flytter om en måneds tid, må det være på tide med navneforandring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Så skal man bare gøre noget ved det – fornyelse kan også skabe smukke ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESTAURANT ANBEFALING - MANGAL