DENGANG JEG VAR LILLE

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Marni 4. Gina Tricot 5. Monki 6. & Other Stories 7. Saint Laurent 8. Monki 9. & Other Stories 10. Pieces 11. Weekday 12. Pieces 13. Monki 14. Monki 15. NA-KD 16. Han Kjøbenhavn 17. Monki

Det er blevet mandag og det betyder naturligvis, at I skal have en omgang webshop-favoritter. Det er en af dem, som jeg har glædet mig ekstra meget til at lave, for jeg har naturligvis holdt godt øje med min yndlings webshops i løbet af de sidste par dage og det er mere eller mindre væltet ind med pæne og nye nye ting.

Jeg spår den smukke blomstrede skjorte fra & Other Stories (nummer 1) til at blive en af de styles, som man kommer til at se på mange seje typer, det næste stykke tid og det er også meget muligt, at I kommer til at se den på mig. Lad mig bare sige det sådan 😉

Det samme gælder de yndige shorts (nummer 5) og den fine kjole (nummer 14) fra Monki. For det første er printet noget af det fineste, jeg længe har set og så er begge styles bare virkelig fine. I skrivende stund er jeg på vej hjem til København og bliver i hvert fald hængende den næste uge, så mon ikke jeg får tid til lige at smutte forbi en af deres butikker og kigge lidt nærmere på sagerne?

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENGANG JEG VAR LILLE