DE PERFEKTE BUKSER PÅ UDSALG

SAVED ITEMS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Glædelig lørdag alle zusammen og velkommen til ugens Saved Items, som endnu engang er fyldt med fine og friske sommerting. Eller i hvert fald sommerfarver, for nummer 1, 2 eller 3 er måske ikke lige de styles, som man vil tage på, på en strandtur 😉

Som I kan se, kunne jeg ikke lade være med at snige den populære “bloggerkjole” med – det er selvfølgelig nummer 4, jeg snakker om. Den er vist mere eller mindre udsolgt over alt, så jeg ville da lige tippe om, at den altså findes henne hos ASOS.

Hvis jeg også lige skulle pege på dagens favorit, så tror jeg at det bliver den fine røde sommerkjole (nummer 9) som løber med prisen. Måske kunne jeg godt ønske mig, at den lige var 10 cm længere, men ellers er den jo bare helt perfekt, sommerlig og girly!

Kan I have en skøn dag derude <3

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE BUKSER PÅ UDSALG