KAN VI TALE LIDT OM #29

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Monki 3. Gina Tricot 4. Weekday 5. Zalando 6. Weekday 7. Boozt 8. La Mer 9. Monki 10 Mytheresa 11. & Other Stories 12. & Other Stories 13. Boozt 14. Boozt 15. Gina Tricot 16. Monki 17. & Other Stories 18. Mytheresa 10. & Other Stories

Glædelig mandag og velkommen til en omgang tætpakket webshop-favoritter. Selvom det er lidt skørt, så er de først ting og sager til den nye sæson begyndt at vælte ind derude og det medfører naturligvis også ret mange fristelser. Det var i hvert fald ikke svært at finde ting til collagen – lad mig sige det sådan 😉

Jeg har stadig blomsterprint på hjernen, kan I nok fornemme og så snart jeg kommer tilbage til København, så skal jeg have et nærmere kig på den fine gule kjole fra Gina Tricot (nummer 1). I det hele taget har jeg en voksende kærlighed for gul – noget jeg egentlig aldrig troede skulle ske. Selv den klassiske A.P.C-taske kan noget i en gul nuance 😉

Og nu vi snakker om tasker, så har jeg jo fortalt jer, at jeg går og sparer lidt op til en ny og gerne fra Gucci. Jeg har ikke helt kunne bestemme hvilken model det skulle være, men da jeg faldt over nummer 10, så var jeg ikke i tvivl om at det skulle være den. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan jeg får råd 😉

Kan I have en skøn dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #29