REJSEGUIDE: GILI ISLANDS

EN SOMMERHISTORIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Shirt: Gina Tricot Jeans: Monki Shoes: Superga

Lige for tiden føles det som om, at hele verden har travlt med at rejse mod sydligere himmelstrøg og normalt ville mit rejsehjerte være ved at dø af misundelse. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er der faktisk ikke noget sted jeg hellere vil være, end den plet jeg netop befinder mig på og billederne her beskriver ret godt hvorfor.

Dansk sommer er magisk. Ren magi, faktisk. Også selvom det kun 20 grader og delvist skyet. Jeg værdsætter det selvfølgelig også ekstra meget i år, fordi jeg mere eller mindre gik glip af hele foråret. Dengang var det mig, der sad under en palme i 38 graders varme. Det bliver også min tur igen, men jeg gemmer det til de mørke, lange og kolde novemberdage.

Billederne er fra i går, da min mutti og jeg cyklede en tur ud på landet. Formålet var at finde en mark med kornblomster, så vi kunne lave et par fine buketter til aftenens borddækning. Der havde vi nemlig inviteret gæster til grill og hygge. Fyn er fin og jeg ender sikkert med at blive hængende resten af sommeren 😉

Kan I have en skøn søndag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 kommentarer

 • Marina

  Heeej 🙂
  Lækkert outfit! Men hvor er den hvide top under fra?
  Jeg leder lige netop efter sådan en 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Den er fra Zara. Jeg købte den sidste sommer og har været SÅ glad for den. Jeg har slidt den op og der er pletter over det hele. Jeg har ledt og ledt efter en erstatning, men har desværre ikke fundet det endnu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  What a beautiful top!

  Liv

  http://livforstyle.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Blomsterne kan næsten duftes – skønt.
  Hvad str. har du bukserne i? De ser så comfy ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. du er sød! Jeg har en str. 27, men de er lige til den store side 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEGUIDE: GILI ISLANDS