SUMMER LIGHT

14 FANTASTISKE T-SHIRTS

tshirt

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. NA-KD 3. & Other Stories 4. Gina Tricot 5. NA-KD 6. Monki 7. Weekday 8. Monki 9. & Other Stories 10. My Leontine 11. Weekday 12. Monki 13. Monki 14. NA-KD

Tidligere på ugen nævnte jeg kort, at hvis der er èn ting, som jeg faktisk mangler i min garderobe, så er det t-shirts og her var en læser så fornuftig at forslå, at jeg lavede et lille indlæg med nogle forskellige af af slagsen. Og hvad er I ønsker skal I få – her er nemlig 14 pæne og forholdsvis budgetvenlig t-shirts.

Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg er i underskud af dem, for der er virkelig mange pæne af slagsen derude. På min research endte jeg også lige med at klikke den her hjem fra NA-KD. Jeg er ret spændt på at modtage den og se kvaliteten. Jeg håber virkelig at den er god, for så ender jeg måske med at købe et par stykker mere derinde. De har virkelig et godt udvalg.

Det samme har Monki og mange af dem fra collagen er også derfra. I morgen skal jeg en lille tur til Odense og der tror jeg også at jeg ender med at smutte forbi Monki-butikken og hvem ved, måske kommer der et par stykker med hjem derfra også 😉

4 kommentarer

 • Laura

  Monki her i Odense er lukket 🙁 Øv øv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   JA!! Det opdagede jeg. SÅ irriterende altså 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Giv gerne lige en update på NA-KD t-shirten 😉 jeg har ofte selv overvejet at købe ting hjem derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER LIGHT