MIN LILLE BYHAVE OG EN VINDER

13 FLOTTE SOMMERKJOLER UNDER 500 KR.

kjoler

Reklamelinks: 1. Mango 2. Gina Tricot 3. Vero Moda 4. & Other Stories 5. & Other Stories 6. Weekday 7. Mango 8. NA-KD 9. Weekday 10. Gina Tricot 11. Weekday 12. & Other Stories 13. Mango

Jeg lovede jo, at jeg snart ville tjekke ind med et lille sommerkjole-indlæg og det får I her. Lige nu er det dog mere relevant at snakke om regnjakker og gummistøvler, men sommeren skal nok komme på et tidspunkt. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Mon ikke der også er et par stykker af jer, som har en rejse til sydligere himmelstrøg at se frem til? I så fald er sådan et par sommerkjoler jo ganske vigtige og heldigvis er udsalget over os og det betyder, at man kan få de fineste af slagsen, til ingen penge. Som overskriften lover, så koster alle modellerne i collagen under 500 kr. og de var ikke engang svære at finde frem til.

Som I måske bemærkede i sidste uge, så er jeg den lykkelige ejer af den fine prikkede sag fra Mango ( nummer 1) og jeg ELSKER den. Faktisk så højt, at jeg overvejer at klikke nummer 7 hjem også. Det er den samme model, blot i et andet print. Sommerkjoler er en af de ting, som jeg aldrig nogensinde bliver træt af at gå i.

Kan I have en skøn aften derude <3

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN LILLE BYHAVE OG EN VINDER