10 TING OM #BLOGGERLIVET

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Mytheresa 2. Mytheresa 3. & Other Stories 4. Pieces 5. Pieces 6. Boozt 7. Mytheresa 8. Weekday 9. Pieces 10. Vero Moda 11. NA-KD 12. My Lèontine 13. Gina Tricot

Glædelig mandag alle zusammen. For flere af jer er det sikkert ikke en helt almindelig mandag – nok nærmere en af de første dage i sommerferien? I er sikkert også nogle stykker, som snart er på vej på Roskilde festival og enkelte af jer er der måske allerede? Men hvis det er tilfældet, så har I nok andet at lave, end at læse min blog 😉

Der er ingen festival til mig i år og det passer mig ganske fint. Jeg er endnu der, hvor jeg ikke har lyst til meget andet end at være hjemme og jeg føler faktisk stadig, at jeg lider lidt af jetlag. Når alt det så er sagt, så ville jeg næsten ønske, at jeg skulle afsted for en enkelt dag, udelukkende for at hoppe i den smukke smukke blomsterkjoler fra Gina Tricot (nummer 13) Kat havde den sorte på her i Flensburg i går og jeg blev nærmest misundelig på den der barnlige måde. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal forbi butikken i morgen og have en i hver farve 😉

De andre 12 ting fra dagen collage kunne jeg egentlig også godt bruge, men man skal jo starte et sted 🙂

Kan I have en skøn dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING OM #BLOGGERLIVET