SOMMERKJOLER OG HVERDAGSSNAK

TOSDAGSTIP: 20% EKSTRA PÅ ALT UDSALG HOS MY LÈONTINE

ml2

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Det er ikke mange uger siden, at jeg teamede up med My Lèontine og delte en ret lækker rabatkode. Nu har vi sørme gjort det igen, men med et lidt andet, omend næsten endnu bedre, format. Som I nok har bemærket, så er udsalget på sit højeste i disse dage og det gælder naturligvis også My Lèontine. MEN, kære venner, fra nu og en uge frem, så får i yderligere 20% på alt udsalg derhenne.

Det betyder altså, at man kan gøre nogle ekstremt gode fund. Især når man tænker på, at det i forvejen ikke er en af de webshops, som er nærige med rabatten. Jeg har selvfølgelig samlet mine favoritter i collagen og efter at have browset udvalget igennem, har jeg ikke kunne glemme det smukke sæt fra Lala Berlin. Det vil helt sikkert være et af de der gode og fornuftige udsalgskøb, da det både er klassisk, tidsløst og helt sikkert i vanvittig god kvalitet.

Koden er MIE20 og glæder som sagt på ALT udsalg <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERKJOLER OG HVERDAGSSNAK