EN DAG I MIT LIV: MIN SØSTER (MOR OG KARRIERE)

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Matas 3. & Other Stories 4. Zalando 5. Weekday 6. Boozt 7. Weekday 8. & Other Stories 9. NA-KD 10. & Other Stories 11. Boozt 12. Weekday 13. Gina Tricot 14. Boozt 15. Zalando 16. Matas

Glædelig mandag alle zusammen og velkommen til ugens første indlæg – et af de mest populære af slagsen; en god omgang webshop-favoritter. Egentlig er det ved at blive lidt af en fast tradition, at der kommer sådan et op om mandagen, men det er egentlig ganske tilfældigt og bunder nok i, at jeg ofte hygger mig med at lave dem om søndagen og at det er den dag, hvor jeg ofte har god tid til at sidde og kigge mine yndlings-webshops igennem for nye ting og sager.

Det gjorde jeg naturligvis også i går og jeg må indrømme, at jeg nok var en smule mere flad end normalt, ovenpå Emses helt fantastiske bryllup, hvor jeg også endte med at være en af de sidste til at forlade lokalet. Men mere om det i et andet indlæg.

Nu skal det nemlig handle lidt om de 16 fineste ting jeg fladt over, på gårsdagens virtuelle shoppetur. Alle er sprit nye arrivals, hvilket måske kan være lidt skørt at kigge på, når sommer udsalget er på sit højeste. Men sådan bliver det altså og så kan vi kigge lidt nærmere på det der udsalg lidt senere på ugen.

For som I nok kan se, så vælter det jo stadig ind med pæne ting og sager. F. eks kan jeg sige, at jeg med sikkerhed ikke havde tøvet et sekund med at klikke den fine ternede nederdel (nummer 13) hvis ikke det var fordi jeg allerede hængende fra ASOS som ligner den til ugenkendelighed. T-shirten med citronerne (nummer 9) frister også lidt og det er faktisk gået op for mig, at jeg måske, mangler et par t-shirts i min garderobe. Prisen på den her er tilmed rigtig fin, så det kunne da være at jeg skulle give den et forsøg.

Kan I have en skøn dag. Jeg tjekker naturligvis ind igen lidt senere <3

   

1 kommentar

  • Helle

    Hej Mie. Jeg er normalt fan af din blog, men shit, en irriterende KÆMPE annonce for et eller andet ligegyldigt produkt,jeg allerede har glemt igen, popper op som hele startsiden nu. Det blir et nej tak herfra, hvis den slags reklamer kommer til at figurere herinde. God mandag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV: MIN SØSTER (MOR OG KARRIERE)