VLOG: ROADTRIP I SYDSTERNE #2

SAVED ITEMS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Det er blevet lørdag og det betyder naturligvis, at det er blevet tid til en ny og frisk omgang Saved Items. Igen med en håndfuld godt og blandet. Det vælter stadig ind med fine sommersager henne hos ASOS og da jeg browsede igennem alle nyhederne, var det især de fine smykker, som fangede min opmærksomhed.

Det handler nok også om, at jeg er inde i en periode, hvor jeg er mere eller mindre besat af pæne smykker. Især øreringe og jeg har lyst til at få skudt endnu flere huller i ørene. På trods af, at jeg vist nok er oppe på hele 8 af slagsen nu. Men så mange huller kræver altså også en del øreringe. Derfor bliver dagens favoritter også nummer 2 og nummer 8.

Kan I have en smuk solskinsdag <3 Min skal jo heldigvis bruges på Emses bryllup og mon ikke jeg kommer til at dele et glimt eller 10 henne på Insta 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: ROADTRIP I SYDSTERNE #2