FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK

VLOG: ROADTRIP I SYDSTERNE #2

Hola chicas! Så fik jeg langt om længe klippet min Vlog den sidste del af sydstats-roadtrippen sammen. I denne omgang handler det om Nashville, Atlanta, Charleston og Washington D.C, hvor vi sluttede.

I er flere som har spurgt ind til en guide og et mere dybdegående indlæg om hele turen og det får I også, for jeg har stadig rigtig meget at fortælle om. Men sådan en tage mange timer at lave, så det blivet et af de projekter, som jeg kaster mig over til sommer, når der kommer lidt mere ro på hverdagen.

Indtil da får I lige denne og husk at I kan se min Vlog om den første del af roadtrippen HER og en fra mine dage i L.A HER.

P.s: Jeg ved godt, at jeg i slutningen snakker ret meget om hvor træt jeg er og hvor meget jeg glæder mig til at komme hjem. Men sådan havde jeg det bestemt også og kan faktisk ikke mindes, at jeg nogensinde har været så rejsetræt, som jeg var i slutningen.

Kan I have en skøn aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK