TORSDAGSTIP: NYE TASKER OG ET HYGGELIGT EVENT

EN TORSDAG ON THE GO GO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Gestuz from My Lèontine Shirt: Lovechild from Zalando Jeans: Gina Tricot Shoes: Gardenia (ON SALE) Ring: Maanesten Bag: Marni

Hola Chicas og glædeligste lillefredag <3 Det bliver lige et hurtigt pip fra mig i denne omgang, for jeg har gang i en af de der dage, hvor jeg skal holde tungen lige i munden, for ikke at glemme halvdelen af det jeg skal nå. Sådan synes jeg næsten altid, at mine torsdage ender med at være.

Jeg startede ud på den bedst tænkelige måde, da Mads Nørgaard inviterede på den fineste morgenmad, i anledningen af deres nye Danmark-kollektion, som lander i butikkerne i dag. Derefter hjem og arbejde et par timer, for efterfølgende at køre til Vesterbro, hvor jeg skulle se min barndomsvenindes lille nye baby. Derefter pressedag hos Noise PR, så det her event og tilsidst middag hos Rossopomodoro. Sagen er nemlig den, at jeg oven i hatten har fået fornøjelsen at stå for deres torsdagstakeover henne på Instagram i dag. Lad mig bare sige, at jeg sove godt i nat.

Billederne her er fra i tirsdags, lige efter at jeg havde været inde hos Gun-Britt for at få fixet lokkerne.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP: NYE TASKER OG ET HYGGELIGT EVENT