OM HVERDAG OG EN FANTASTISK OG LIDT SKØR JAKKE

16 FINE UDSALGSFUND

sale

Reklamelinks: 1. Net-a-Porter 2. Weekday 3. Gina Tricot 4. Weekday 5. MyTheresa 6. & Other Stories 7. & Other Stories 8. Weekday 9. & Other Stories 10. & Other Stories 11. Luisaviaroma 12. Weekday 13. & Other Stories 14. Mytheresa 15. Weekday 16. NA-KD

Er det bare mig, eller starter udsalget tidligere og tidligere hvert eneste år? Det er under to uger siden, at det officielt blev sommer og det er som om, at samtlige webshops (og butikker) har skudt deres sommerudsalg i gang i dag. Det er lidt skørt, hvis I spørger mig, men på den anden side, så kommer det jo kun os forbrugere til gode.

Jeg havde egentlig planer om at udgive et helt andet indlæg her til eftermiddag, men nu hvor hele internettet pludselig sejler i gode tilbud, så kunne jeg altså ikke lade det gå ubemærket hen. Derfor har jeg simpelthen været en lille tur ude på nogle af mine favorit-shops, hvor jeg har samlet en håndfuld af det aller pæneste ting, jeg så.

Pt. vil jeg ønske, at der var penge til en ny og lækker taske i mit shoppe-budget, men sådan er det ikke. Havde det været tilfældet, så havde jeg nok slået til på den fine røde fætter fra Miu Miu.

Har I spottet nogle fine ting derude eller i bedste tilfælde, gjort jer nogle gode fund?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM HVERDAG OG EN FANTASTISK OG LIDT SKØR JAKKE