NØRREBRO, EN JAKKE I LAK OG EN SKJORTE MED BLOMSTER

16 FLOTTE TING TIL BOLIGEN

home

Reklamelinks: 1. Moodings 2. Royal Design 3. ELLOS 4. Moodings 5. Moodings 6. Royal Design 7. Royal Design 8. Royal Design 9. Moodings 10. Royal Design 11. Royal Design 12. Moodings 13. Moodings 14. Moodings 15. Moodings 16. ELLOS

Når jeg fortæller folk, at jeg er blogger, så spørger de næsten altid, hvad min blog handler om? Her plejer jeg at svare, at den handler om det, som mit liv handler om. Hvis jeg er ude og rejse, så er meget af indholdet omkring det, hvis jeg er i sommerhumør, så afspejles det f. eks også og de sidste par dage har inholdet handlet om, at jeg er hjemme. Jeg har vist snart banket fast, at jeg har SÅ meget optur over at være hjemme, efter 3 måneder i en kuffert og at jeg ikke skal pakke den igen lige med det samme.

Derfor tænkte jeg også, at jeg ville lave et lille interiør-indlæg, for det er efterhånden også længe siden, at der sidst har været sådan et herinde. Og igen, så er det nok fordi at bolig-ting er det sidste jeg har tænkt på den seneste tid.

Men det skal der laves om på, for der skal der ryddes op herhjemme og mange ting og sager, skal laves om og sættes iorden. F.eks skal mit hjemmekontor have en opgradering og mens jeg stadig leder efter et nyt skrivebord, så kan jeg glæde mig lidt til at modtage nogle af de accessories, som jeg har bestilt hjem til samme formål. Pt. føler jeg at jeg har mistet mit praktiske overblik og alle mine kvitteringer ligge 117 forskellige og der er rod over det hele. Derfor har jeg bl.a klikket nummer 1 hjem. Jeg har en i forvejen, men den er helt genial til grimme kvitteringer og så er den bare pæn. Det samme kan man sige om den lyserøde lampe (nummer 4) som også er på vej i min retning. Glæder mig til at vise hvordan det kommer til at se ud <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØRREBRO, EN JAKKE I LAK OG EN SKJORTE MED BLOMSTER