CHECKED IN TEXAS

WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. Weekday 4. MyTheresa 5. Gina Tricot 6. Boozt 7. & Other Stories 8. Weekday 9. MyTheresa 10. Beautyhero 11. NA-KD 12. Gina Tricot 13. & Other Stories

Hej venner og rigtig glædelig mandag <3 Traditionen tro, har jeg været en tur rundt på mine favorit-webshops, hvor jeg har fundet og samlet nogle af de flotteste ting, som jeg spottede derude. En god omgang fine sommersager, kan man vist kalde dagens samling.

Når jeg engang kommer tilbage på dansk jord, så skal jeg helt sikkert have et nærmere kig på Frida Cola-t-shirten (nummer 7). Elsker både materialet og humoreren. Kjole nummer 1 og nummer 2 kunne også være gode bud på min uniform til det sommerens kommende fester og hvis man så lige tilsatte de flotte pink pumps, så vil man egentlig var meget godt kørende. Ikke sandt?

Kan I have en skøn dag derude – jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED IN TEXAS