LOS ANGELES

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Boozt 2. & Other Stories 3. & Other Stories 4. Zalando 5. Boozt 6. Pieces 7. & Other Stories 8. Mytheresa 9. Boozt 10. Gina Tricot 11. Zalando 12. & Other Stories 13. Pieces

Hej venner! Glædelig mandag og velkommen til uges webshop-favoritter. Igen igen kører jeg med et lille pink tema, kombineret med lidt grønt. De to farver gør det faktisk ret godt sammen, gør de ikke? Igen kunne jeg heller ikke lade være med at snige mit eget design for Gardenia med. Der er stadig et par enkelte størrelser tibage, hvis nogen af jer skulle være interesserede 🙂

Derudover må jeg også tilstå, at jeg er faldet pladask for printet på den smukke blomstrede kjole (nummer 3) I sidste uges webshop-favoritter var det badedragten som var med og jeg håber inderligt, at de fortsætter med at smide styles i det print op. Man kan jo næsten kun blive glad i låget af det.

Til sidst bliver jeg også nødt til at nævne den grønne taske (nummer 8). Hvis jeg stod og skulle investere i en luksus-taske i dette øjeblik. Så skulle det helt sikkert være den. Både farve og model er noget nær perfekt.

Kan I have en skøn mandag derude <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES