WEBSHOP FAVOURITES

KAN VI TALE LIDT OM #24

giphy

Hvorfor der ikke er nogen, som har opfundet en powerbank, som kan oplade computere? Eller er det bare mig, der har overset noget på markedet?

Den amerikanske dollarkurs. Jeg bliver vitterligt rippet herovre. Nogen må stoppe den.

Antallet af views på mine seneste 3 youtube-videoer! At dømme ud fra hvor mange der rent faktisk kigger herind dagligt, så er det ca. 6-7% af jer, som ser videoerne. WHY?? Jeg var sikker på at det var det helt nye. Men jeg fortsætter, det er sikkert og vist 😉

Apples nye høretelefoner, som skal ind i det stik, hvor man også oplader! Nogen gange forstår jeg simpelthen ikke det firma. Hvad skal det gøre godt for? 1. du kan ikke oplade din telefon og bruge høretelefonerne samtidig og 2. Du kan ikke bruge de høretelefoner til noget som helst andet. Til tider kan jeg godt fortryde, at jeg har dedikeret hele min elektroniske samling til det skidt.

Man kan simpelthen komme en tur til Hawaii for 3300 kr. #kugodt

Butique hoteller? Jeg synes at jeg er stødt på det ord forholdsvis ofte, men jeg har aldrig helt fundet ud af hvad det rent faktisk betyder?

Den her artikel og hele den debat, som sagen har skabt. Det er en af de ting, som jeg virkelig ikke bryder mig om ved modebranchen.

Filmen Lion!!! Har I set den?? ellers skal I lige gøre det. #bringanapkin

Den nye Netflix serie, Girlboss. Det var vist noget med, at den skulle blive det helt shit, men er jeg den eneste, som synes at den er vildt dårlig og at hovedpersonen er ret irriterende?

De her seje prikkede sneakers fra Adidas. SÅ fine altså <3

   

5 kommentarer

 • Sofie

  Der er virkelig mange, der hater på Girlboss. Jeg synes den var virkelig underholdende, og hovedpersonen er bare så smuk! Men jeg har ondt af de mennesker, der har haft med hende at gøre IRL.. hvis altså hun er sådan for real

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hej Mie!

  Boutique-hoteller er hoteller, der ikke er en del af en kæde og typisk har et unikt eller ekslusivt koncept og særpræg.
  Og btw så er du ikke den eneste der har det stramt med Apple pt.. Jeg overvejer om jeg skal lægge min elektronik-loyalitet andetsteds. But where???
  Hav en fortsat skøn USA-tur og tak for en altid dejlig læseoplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mie. Syntes det ville være fedt hvis du snakkede lidt mere i dine videoer, fx en Q&A. Ellers kunne jeg rigtig godt lide dine indlæg daglige fortællinger fra Bali, måske denne type af indlæg også ville kunne fungere i videoformat? Bare lidt input ☺️ Håber at du nyder USA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det kan godt være, det er en ringe trøst, men jeg ser dine youtubevideoer og elsker dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Anne!!
   Haha… det er bare skønt at høre!! TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES