OM AT BLIVE 30 ÅR

VLOG: EN UGE I MIT LIV

Tro det eller ej, men jeg har simpelthen lavet endnu en video. Hele 3 video på en uge – hvad giver I mig? Jeg har jo snakket om, at jeg skulle blive bedre til den slags i evigheder og nu hvor jeg bl.a har investeret i et Gopro, så er der ingen vej tilbage.

Jeg har øvet og øvet mig i at redigere og og bliver da også bedre og bedre, hvis jeg selv skal sige det. Dog er jeg stadig på begynder-niveau, så hvis I får lidt hjemmevideo-vibes, så må I lige bære over med det. Forhåbentlige bliver det bedre med tiden. Når det så er sagt, føles det SÅ godt, endelig at have knækket redigerings-koden og jeg hygger mig virkelig med det. Pt. filmer jeg også alt hvad der kan filmes og det er der kommet denne lille Vlog ud af.

I plejer at tage så godt imod mine dagbogs-indlæg, så hvorfor ikke lave sådan en iform at en video. I sidste uge filmede jeg alt mere eller mindre alt hvad jeg lavede og det har jeg kogt ned til en 8 minutters-film. Hope you like it <3

Og på bedste Youtuber-manèr skal jeg selvfølgelig huske at sige LIKE og SUBSCRIBE <3

6 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT BLIVE 30 ÅR