WEBSHOP FAVOURITES

MONDAY NIGHT OUT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Blazer: Modström (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Vagabond (HERE) Bag: Elaine Hersby (HERE)

En mandag bliver altså bare lidt sjovere, når man har en lækker date om aftenen. Det havde jeg i går, sammen med Kat og Emilie. Det eneste formål var hygge, drinks (til os der ikke er gravide) og ikke mindst god mad. Vi spiste på Lo Jo’s Social, som bestemt ikke var blevet mindre lækkert, end sidst jeg var der. Se lige en omgang vi fik serveret.

Jeg var hoppet i hele to nye ting; nemlig min fine grønne blazer fra Modstöm og pelsede taske fra den nye danske designer, Elaine Hersby. Begge grønne og begge helt fantastiske.

I skrivende stund sidder jeg oppe på Bloggers Delight-kontoret, hvor jeg har brugt det meste af dagen på arbejde og videoredigering. Glæder mig til at vise jer resultatet på torsdag. Om 2 sekunder lukker jeg computeren i og kører ind mod byen, hvor den står på et lille event.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES