PINK IS ALWAYS A GOOD IDEA

WEBSHOP FAVOURITES

webny

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE

Hej venner <3 Glædelig mandag og velkommen til ugens webshop-favoritter. Jeg har været på jagt ude på det store internet og har fundet hele 15 flotte ting og sager. Der skulle gerne være lidt til de kommende solrige sommerdage og til de lidt mere kølige og grå af slagsen. Og så slevfølgelig lidt lyserødt og noget med blomster 🙂

Jeg er ret vild med Los Angeles-kasketten (nummer 12) og overvejer lidt, om jeg burde slå til og købe den. Især nu hvor jeg rent faktisk skal til min yndlings-by om et par uger. Jeg kan dog godt være lidt i tvivl om, om jeg overhovedet vil få den brugt, men så er det jo godt, at den næsten ikke koster noget som helst.

Derudover er jeg også virkelig vild med den stribede taske (nummer 2) Egentlig har jeg slet ikke været hooked på Balenciagas nyeste taske-kollektion og det der med, at de ligner dem man kan få i plastisk. For slet ikke at tale om Ikea-taske sagen. Men farveskalaen på den her, er altså alt for flot.

Kan I have en skøn mandag derude. Jeg vil gøre mit bedste for at tjekke ind igen senere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK IS ALWAYS A GOOD IDEA