PRETTY LITTLE THINGS

KAN VI TALE LIDT OM #22

giphy

Strygebræt!! Er jeg den eneste, som føler, at jeg er blevet overfaldet og har fået en eller tre fingre i klemme hver eneste gang jeg har haft sådan et i brug?

Mew har udgivet et nyt album. HURRA. Det er selvfølgelig helt fantastisk og har kørt på repeat herhjemme siden i fredags.

Den her smukke smukke bikinitop, som jeg nok bliver nødt til at have med til Cypern i næste uge. Så skal jeg bare beslutte hvilken farve det skal være.

Netflix’ nye serie, Døde piger lyver ikke!! SHIT den er god!!

At man kan downloade nogle serier på Netflix! Vidste I det?? Jeg opdagede det da jeg sad i Singapore lufthavn og så et afsnit af førnævnte serie. Jeg skyndt mig selvfølgelig at hente 6 afsnit til flyveturen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg ikke hvad det er.

At I stadig får 25% på ALT hos Moodings og Just Spotted, hvis I bruger koden Wewonder25

At der selvfølgelig ikke skal være nogen lister herinde, uden lidt snak om Biebsen. Er jeg den eneste, som kommer til at danse til Despacito hele sommeren?

Om de her er grimme eller sjove?

Når restauranter skriver, at noget er hjemmelavet, hvad betyder det egentlig så? Jeg går ikke ud fra at kokkene ligefrem har lavet det hjemme hos dem selv? Egentlig bliver det ord nok brugt lidt for meget og lidt forkert eller også skal jeg lige have tjekket lidt op på definitionen af det.

Senge på hoteller! Ordet dyne har vi snakkede lidt om, men jeg forstår heller ikke helt konceptet med den lagen (eller hvad det nu end hedder) skal sættes SÅ hårdt fast langs sengekanten, at man næsten har det som om at man har taget 50 armbøjninger, når man langt om længe får (revet) det løs.

Indlægget indeholder affiliatelinks

8 kommentarer

 • Jeg må se den der nye serie, perfekt at den kan downloades, så kan den ses i toget selvom signalet er dårligt.
  Sjove eller grimme?? Begge dele og så får jeg lyst til at hoppe i vandpytter og være barn igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Du SKAL se den der serie! Men pas på, for man blive lidt besat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  HAHAHA, kan så meget nikke genkendende til den med strygebrættet! Troede virkelig bare, jeg var den eneste, som ikke fattede, hvordan man skal gøre, så man ikke får fingrene i klemme.. Altså seriøst, det sker jo hver gang?? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha…. du er IKKE alene!! Og ja, det er HVER ENESTE GANG!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ha ha, jeg har også altid undret mig over det med “hjemmelavet”… Jeg tænker altid, at det egentlig mere fortæller mig, at det meste af det mad som caféen serverer, er noget de får i bøtter og bare varmer op el.lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… ja, jeg tror næsten også at det må være konklusionen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Brug en steamer i stedet!! Jeg er så glad for min Steam & Go, at jeg også har lyst til at dampe mine børns tøj:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… go’ idè. Sådan en må jeg ønske mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY LITTLE THINGS