DEN FINESTE KJOLE OG DEN SIDSTE DAG PÅ BALI

SAVED INSTAGRAMS

Instagram er og bliver den største inspirationskilde. Og det er nærmest når det kommer til alt; Mad, tøj, seje typer, ny musik, hvad der sker i weekend, hvilken ny restaurant jeg skal spise på osv. Siden de indførte funktionen, hvor man kunne gemme de billeder man kunne lide, har jeg gemt på livet løs. Jeg har især brugt det her på Bali, hvor det har hjulpet mig med at finde de bedste cafèer, hoteller og ting jeg skulle se og prøve. Og så var det, at det pludselig slog mig, at jeg ligeså godt kunne dele den inspiration jeg finder, med jer. Så velkommen til en ny kategori: Saved Instagrams.

insta

1. Milsted_wear: Et nyt brand, som jeg naturligvis også har opdaget henne på Instagram. Deres prints er simpelthen noget af det smukkeste og kombineret med en en skjorte, der tilmed har den helt perfekte krave, så er jeg solgt.

2Alwaysjudging: Og nu vi er ved print, så var jeg også lige ved at få min morgenkaffe galt i halsen, da jeg så det her billede. Jeg håbede inderligt, at H&M eller Zara var tagget på kjolen, men jeg må drømme videre, for den er naturligvis fra Chloè.

3. Comfortobjects: Jeg samler på takser, som jeg kan have i mine tasker. Alt fra små punge til, stofposer, make up-tasker osv. Den her mangler jeg i mit liv. Hvor smuk er den ikke lige?

4. Gypsea_lust: Der findes de vildeste rejse-profiler derude, men den her, topper de fleste. Jeg har kigget på billedet mange gange efterhånden, og kan simpelthen ikke vurdere om der er lidt snyde inde over, eller om de bare har været heldige og få deres livs skud.

5. Lanadelray: Lana Del Ray og The Weeknd har igen lavet mere musik sammen og det har jeg ret svært ved at få armene ned over. Alene i dag har jeg nok hørt nummeret omkring 25 gange og ved, at det bliver soundtracket til mit forår.

6. Andershemmingsendk: Anders Hemmingsen sætter ord på det problem, jeg nok har bandet over flest gange i mit liv. Jeg havde næsten glemt alt om det, men for pokker hvor kunne det sætte mit p** i kog.

   

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE KJOLE OG DEN SIDSTE DAG PÅ BALI