STRIPES & JUNGLES

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE

Som lovet kommer der her et indlæg, som handler om noget lidt andet en Bali og rejser. Sjovt nok egentlig, for i går havde jeg min nok min vildeste oplevelse som solo-rejsende til dato. Jeg skal nok fortælle om det senere – jeg skal bare lige sunde mig lidt først. Men jeg kan sige så meget, som at det handler om hospitaler, meget blod og hul i hovedet 😉

Nå – men for at snakke om noget helt andet, så har jeg igen igen været en tur ude på www for at finde 13 fine ting og sager. Mon ikke de fleste af jer også er begyndt at forberede sommer-garderoben? Jeg fornemmer næsten, at foråret ikke helt gider at samarbejde derhjemme? Men det skal nok komme – det gør det jo hvert år og vi ved jo hvordan det er, når tingene lige pludselig skifter fra den ene dag til den anden.

En ting, som man næsten ikke kan få for mange af, er sommerkjoler. Fine sommerkjoler med blomster og pastelfarver og lige hvad det angår, kan vi så ikke godt blive enige om, at nummer 1 er intet mindre end perfekt. Den kunne jeg i hvert fald godt overveje at klikke hjem til en af mine kommerne rejser.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES & JUNGLES