DEN SMUKKESTE SOMMERKJOLE

SAVED ITEMS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Det lyder måske lidt skørt, men jeg har lige taget en beslutning om, at jeg lægger en bestilling hos ASOS i næste uge, så jeg har noget at glæde mig til, når jeg kommer hjem fra Bali-land. Der er simpelthen landet alt for mange pæne ting derinde, i løbet af den seneste uge, så jeg har ikke rigtig noget valg.

I dag rejser min veninde, Julie, desværre tilbage til København og de næste 8 dage skal jeg bo i et såkaldt womens sanctionaty, hvor jeg skulle være omgivet af ro og god tid til fordybelse. Meget Bali-agtigt. I min verdens betyder det også, at jeg får god til foran computeren, så jeg har tænkt mig at bruge lang tid på at udvælge, hvad der skal klikkes hjem 😉

Jeg kan med sikkerhed sige, at den gule sweatshirt (nummer 1) kommer med og det samme gør den fantastiske grønne denimjakke, som jeg også snakkede om for et par uger siden og som heldigvis ikke er blevet udsolgt endnu.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SMUKKESTE SOMMERKJOLE