10 TING JEG HAR OPTUR OVER

WEBSHOP FAVOURITES

webshopReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Det vil selvfølgelig være synd at sige, at det der med webshopping, fylder specielt meget i mine tanker eller rutiner lige pt. Der er stadig forholdsvis lang tid til, at jeg er tilbage i normale temperaturer, som tillader andet end bikini og sommerkjoler. Desuden tror jeg ikke at nogle af mine favorit-shops sender helt til Bali 😉

Her på Gili går tiden dejligt langsomt og i dag har jeg haft mulighed for at tilbringe et par timer foran skærmen. Det fik mig naturligvis på en lille virtuel shoppetur (eller kigge-tur, om man vil) rund på www og i samme forbindelse, samlede jeg lige en håndfuld af de fineste ting jeg faldt over.

To af tingene har jef faktisk med herned. Den ene er solcremen fra La Mer, som har vist sig at være den bedste solcreme, jeg har prøvet til dato. Normalt er min hud ikke specielt glad for den slags og jeg har naturligvis været en smule bekymret for at skulle udsætte den for solcreme, anderledes kost og en meget høj luftfugtighed over en forholdsvis lang periode. Indtil nu går det strålende og den har det bedre, end den har haft i lang tid.

Den anden er sandalerne fra Gardenia. Mine er bare i en anden farve, som I nok snart får at se i et outfit-post. Jeg ELSKER modellen, som på mange måder giver mig de vildeste 90’er referencer. Men på den gode måde.

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR OPTUR OVER