PINK PÅ PINK OG ET FALSK SMIL

SOMMERENS, MÅSKE, SMUKKESTE KJOLE

img_9933Dress from ASOS

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hej venner! I får simpelthen lige endnu en fredagshilsen. Hvis der altså overhovedet er nogen, der læser med i dag? Jeg gætter på, at de fleste nok er ude og nye solen og varmen. Selvom klokken ikke engang har ramt 15 endnu, har jeg allerede haft god mulighed for at nyde foråret. Jeg startede min morgen med en 10k løbetur rundt i fælledparken, Østeranlæg og botanisk have. Sådan en forårsmorgen kan være fuldstændig magisk og synet af de mange buske og træer, som var lige ved at springe ud, gjorde mig fuldstændig glad i låget og fik mig til at glemme alt om mit halvdårlige torsdagshumør.

Jeg tænkte, at jeg lige ville fejre årets, indtil nu, varmeste dag, ved at vise jer den smukkeste sommerkjole. Den var med i min seneste levering fra ASOS og jeg virkelig optur over den. På den der måde, hvor det nærmest kribler i fingerspidserne efter at få den på.

Den kan jeg heldigvis allerede i næste uge, hvor jeg gerne skulle befinde mig på Bali, hvis alt går vel. Jeg kan lige se mig selv danse rundt på en strand iført den og en stråhat. Det bliver lidt af en sommerfavorit, det kan jeg allerede mærke.

I det hele tage, kunne jeg tømme ASOS for sommerkjoler. Se bare den her, den her og den her. Den bliver en god sæson, det kan jeg mærke.

Kan I have en skøn aften derude <3 Min weekend starter med fredagsdrinks med Kat og de her damer på Illum Rooftop og senere middag med min søster på Restaurant Maio.

Jeg tjekker naturligvis ind igen i morgen, med en omgang Saved Items.

img_9939

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK PÅ PINK OG ET FALSK SMIL