LINKS I LIKE

SØNDAGSTIP: FINE FORÅRSFARAKKER PÅ 20%

frakker

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hvis der er noget, jeg næsten ikke kan få for meget af, så er det jakker. Her snakker vi både de tykke, de tynde, de korte og de lange. Vi bor, som beskendt, i et klima, hvor vi går med jakker 96% af årets dage, så derfor, er det jo godt at have noget at skrifte imellem. Ikke sandt?

Jeg ved ikke med jer, men jeg trænger noget så alvorligt til at smide min vinterjakke og hoppe i noget lettere og mere forfriskende. Selvom jeg lige har skrevet, at jeg aldrig kan få jakker nok, så bliver jeg nok nødsaget til at holde en lille smule igen, det her forår, nu hvor jeg er så heldig, at skulle være i tropiske temperaturer, 90% af tiden. Men andre ord, så er det nok mere fornuftigt at bruge pengene på blomstrede sommerkjoler.

Havde situationen set anderledes ud, så havde jeg nok slået til her i weekenden, hvor Boozt har haft 20% rabat på en stor del af deres jakker. Jeg ved godt, at jeg er ude i ret dårlig tid, da tilbudet slutter i dag, men HVIS der skulle sidde nogen, der havde planlagt at bruge deres søndag aften på lidt forårsjakke shopping, så er det altså nu at I skulle slå til.

Jeg har forsøgt at begrænse mig og har fundet frem til mine 9 favoritter, men min collage kunne sagtens have været dobbelt så stor, for ud valget er enormt. Se selv her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS I LIKE