HVEM ER DU?

SAVED ITEMS

saved-kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Glædelig lørdag alle zusammen og ikke mindst velkommen til denne uges Saved Items. Traditionen tro, har jeg fundet 9 flotte ting og sager frem. Hvis I følger med henne på Insta-story, så så I måske, at jeg modtog min seneste ASOS-bestilling i går. Den var fyldt med gode ting, som jeg glæder mig til at vise jer og det hele sad heldigvis lige præcis som det skulle. I skrivende stund er jeg f. eks iført den her ternede sag og mon ikke at jeg lige får skudt et par outfitbilleder senere? 🙂

Siden jeg lagde min ordre, har det ikke været noget problem at fylde min Saved Items-mappe op igen med nye ting og sager og jeg kunne snildt klikke endnu en bestilling hjem. Hvis blot pengene hang på træerne 😉

Dagens favorit er ikke helt nem at vælge. Den fine PJ (nummer 1) får næsten mit hjerte til at slå et ekstra slag, men hvis der er noget jeg ikke mangler lige for tiden, så er det homewear. De sorte sko (nummer 4) er også vanvittig flotte, men nu hvor jeg er den lykkelige ejer af de her, så er det lidt svært at argumentere for at jeg har brug for dem. Men fristet, det er jeg naturligvis.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM ER DU?