KAN VI TALE LIDT OM #20

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 

Okay, jeg ved godt, at jeg måske disker op med rimelig mange collager med ting og sager lige for tiden, men jeg spotter simpelthen bare så mange pæne ting derude og så kan ikke lade være med at dele dem med jer 😉 I siger lige til, hvis det bliver for meget, ik? 😉

I dag har jeg fundet en god håndfuld godt og blandet. Først bliver jeg nødt til lige at nævne de fine jeans fra Gestuz (nummer 3) Jeg forelskede mig sådan for alvor i dem, da jeg så dem på min søster i går. De har den helt perfekte pasform og sidder bare helt vanvittigt godt. I ved, ikke for stramme og ikke for løse. Fristelsen bliver bestemt ikke mindre af, at de lige nu er på 30% henne hos Boozt.

Og ja, så er der jo alle de andre ting – dem vil jeg også gerne have. Avocado t-shirten er altså også alt for fin og vil være helt perfekt på en varm sommerdag, sammen med et par denimshorts. Prisen kan man heller ikke sætte en finger på 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #20