FEM BLOGINDLÆG, SOM ALLE BURDE LÆSE

MIN SENESTE ASOS-BESTILLING

asos-kopiAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 

Jeg lovede jo lige at dele den lille ASOS-bestilling, som jeg lagde i går formiddags. Den består faktisk af alle de ting og sager, som I ser her. Og så også lige de her fine sko. Som I kan se, så er det en god blanding af fine forårs og højsommer-styles der er på vej i min retning. Jeg glæder mig virkelig til at modtage dem, for der er flere af tingene, som jeg har holdt godt øje med i længere tid.

Det gælder bl.a den ternede nederdel (nummer 3) som faktisk også nåede at blive udsolgt, men som heldigvis kom back in stock. Det største sats er helt klart den lange røde kjole (nummer 5) som er noget af det smukkeste, jeg længe har set og som jeg forhåbentlig skal danse rundt i nede på Bali. Men man ved jo aldrig om den sidder ligeså godt i virkeligheden, som den gør på den flotte model. Så er der selvfølgelig den lyserøde sweatshirt (nummer 4). Det siger næsten sig selv, at det var mere eller mindre umuligt for mig, ikke at klikke den hjem 😉

sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM BLOGINDLÆG, SOM ALLE BURDE LÆSE