FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE

Hej alle zusammen og rigtig glædelig mandag <3 Hverdagen er tilbage og hvad er bedre, end at starte ugen, med en masse pæne ting og sager? Salget til gårsdagens Tradono-marked gik over alt forventning, så jeg er i den heldige situation, at have lidt ekstra plads i shoppe-budgettet 😉

Alligevel forsøger jeg at holde lidt igen, for noget siger mig, at det måske vil være ganske klogt at spare lidt op til nogle af de kommende rejser. Men det er ikke helt nemt, når der er så mange fristelser derude 😉 Hver og en af ovenstående ting, vil faktisk passe godt i min forårsgarderobe og især den smukke ruskindstaske (nummer 3) har printet sig fast. Den gode nyhed er, at den er yderst budgetvenlig, taget materialet i betragtning. Den dårlige er, at jeg på ingen måde mangler flere tasker 😉

Kan I have en skøn forårsdag derude. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES