WEEKENDSNAK

SAVED ITEMS

saved-copyAdlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Mine damer og herrer! Velkommen til denne uges Saved Items. Endnu en af dem, hvor begrænsningen, var den største udfordring. Den seneste uge, er det væltet ind med pæne ting og sager, hver eneste gang, jeg har klikket mig forbi min yndlings-webshop og jeg bliver nok nødt til snart at lægge en ordrer.

Når den tid kommer, så er det sikkert og vist, at nummer 5 kommer med. Jeg ved godt, at jeg siger det ret ofte, men det er altså en af de sejeste sweatshirts, jeg længe har set. Derudover er jeg også ret vild med alt i gingham-tern. Så nummer 3 kommer sikkert også med. Og det samme gør den fine ternede kjole, som jeg viste i sidste uge.

Jeg er jo i den heldige situation, at jeg rejser til de varme lande om et par uger og bliver dernede ret længe. Det betyder naturligvis, at jeg er begyndt at bygge en stor lille sommergarderobe op og der er altså mange gode ting at vælge imellem, skulle jeg hilse og sige.

Har I nogen favoritter i denne uge?

   

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDSNAK