FAMILIEWEEKEND OG EN SØNDAGSSTATUS

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Lønningsdagen venter lige om hjørnet og det samme gør foråret. To fantastiske ting, at starte sådan en mandag på, ikke sandt? Præcis derfor tænkte jeg, at det ville være helt oplagt at starte ugen herinde, med en omgang Webshop Favourites. Selvfølgelig med et forårstema og masser af blomsterprint og lyse farver.

Det er umuligt for mig at vælge en favorit i denne omgang, for jeg vil mere eller mindre have det hele. De sorte flade sko (nummer 3) er måske meget simple og ikke det første, der springer i øjnene, men til gengæld er de så pæne, at de næsten er umulige at undvære. Prisen kan man nu heller ikke sætte en finger på.

Derudover må jeg indrømme, at jeg ikke helt kan få øjnene væk fra denimjakken (nummer 11). Nu har jeg jo lidt af en svaghed for alt med print og fine citater, men det kommer virkelig an på hvad der står, for det kan hurtigt blive plat og kikset. Det her print synes jeg dog er ret fint og lidt sødt.

Kan I have en god mandag derude <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILIEWEEKEND OG EN SØNDAGSSTATUS