NY (VANVITTIG PÆN) KOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE

TORSDAGSTIP: FÅ RABAT PÅ ET SÆT NYE VIPPER

powder

Hej venner! Jeg er lige kommet hjem fra en lang dag på farten, hvor jeg bl.a har været forbi Anne Q skincare, som igen har gjort mirakler for min hud, et smut i Topshop på strøget, hvor jeg kom til at købe den her seje sweatshirt og en lille tur i Gina Tricot, hvor jeg forelskede mig voldsomt meget i den her. Til sidst smuttede jeg forbi Bloggers Delight-kontoret, hvor jeg havde et lille møde med dagens fødslesdagsbarn, Chris.

Da jeg langt om længe fik sat mig godt til rette i sofaen, slog det mig pludselig, at jeg slet ikke havde planlagt dagens andet indlæg. Jeg plejer ellers at være ret godt forberedt, hvad den slags angår. Heldigvis er jeg lige kommet i tanke om, at jeg delte et ret godt tip henne på Insta, tidligere på dagen, men hvis nu I ikke følger med derinde, så skal I naturligvis ikke snydes.

Sagen er nemlig den, at jeg i går var forbi mit yndlings lyserøde beauty-sted i går – aka The Powder Room, hvor jeg fik lavet et helt nyt sæt vipper. Pga. rejser og almindelig hverdagstravlhed, har jeg slet ikke været forbi siden kort før jul, så jeg havde ikke en eneste vippe tilbage. Kort sagt, så var sådan en omgang virkelig tiltrængt 🙂

Jeg har været så heldig at få lov til at dele en lækker rabat med jer. Resten af måneden kan I nemlig få 20% rabat på et nyt sæt vipper, hvis I booker tid hos Amalia (som også har lavet mine og som er rigtig dygtig) og skriver “Mie” under bemærkninger.

Jeg kan altså anbefale sådan en omgang på det varmeste. Jeg har fået lavet vippet i halvandet år nu og kan godt afsløre, at det er svært vanedannende 😉

I booker tid LIGE HER.

   

4 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY (VANVITTIG PÆN) KOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE