EN SØNDAG SYDPÅ

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 

Go mandag morgen alle zusammen. Her på bloggis starter ugen med et lille indblik i nogle af de pæne ting og sager, som jeg har spottet ude på det store internet. Kan I gætte et tema? Det kan godt være, at vejret fortæller os alt andet, men foråret nærmer sig og det VÆLTER ind med pæne, lyserøde og forårsagtige ting derude. Jeg kan slet slet ikke vente til den dag, hvor det igen er muligt at hoppe i en lyserød kjole med bare ben. Og så vil nummer 3 selvfølgelig være et rigtig godt bud.

Jeg bliver også nødt til lige at knytte en kommentar til sæben fra & Other Stories (nummer 11). Den ser måske ikke ud af det helt store, men jeg kan love jer for, at den dufter helt fantastisk. Jeg prøvede den i butikken en dag i sidste uge og resten af dagen, duftede mine hænder så skønt af kokos – på den gode måde. Den skal jeg helt sikkert have fingrene i, hurtigst muligt.

Kan I have en skøn dag derude – jeg tjekker ind igen senere, med en lille fotodagbog fra min weekend på Møn <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SØNDAG SYDPÅ