OM HJEMKOMST OG FREMTIDIGE REJSEDRØMME

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

Selvom det ofte er lidt trist og melankolsk at komme hjem fra rejser, så er der altid èn ting, som jeg glæder mig særligt meget til og det er naturligvis at lave min egen mad. Særligt fordi, jeg hurtigt kommer til at savne hjemmelavet mad, men også fordi, jeg altid får smagt en masse nye ting når jeg rejser, som giver mig ny inspiration.

Det fik jeg naturligvis også på sidste uges rejse i Californien. Faktisk så meget, at jeg straks gik i køkkenet i går aftes og det endte heldigvis med at blive en succes. Opskriften får I i morgen og indtil da, får I lige en håndfuld af samme slags, fra nogle af mine yndlings(mad)blogs <3
ret1Sweet Potato, Chickpea & Spinash empanada fra Oh my Veggies: I kender mit forhold til Kikærter og de har altid gjort det godt sammen med spinat. Her er de gemt i en lille brødpakke og det kan næsten kun blive en succes.

ret2Crockpot Moroccan Lentil-and Chickpea-soup fra Naturally Ella: Min kærlighed til supper er stille og roligt voksende – det er ellers ikke noget, som jeg har gjort mig det helt store i. Efter min mening, skal de helst have lidt “bid” hvis I forstår? Og det har denne.

ret3Chili Lentils over Baked Sweet Potatoes:  Tre af mine favoritter, samlet i en og samme ret. Linser, søde kartofler og koriander. Hvor heldig kan man være?

ret4Blomkålstortillas fra Stinna: Jeg er kæmpe fan af Stinnas altid simple, nytænkende og sunde opskrifter og de her skal helt sikkert på menuen en af de kommende dage.

ret5Vegan Split Pea Soup with Smoky Tempeh Croutons fra The Full Helping: Tro det eller ej, men her kommer der simpelthen endnu en suppe. Den lyder bare top-lækker og så skal jeg altså snart have prøvet det der Tempeh. Er der nogen der ved, hvor I København det kan købes?

5 kommentarer

 • Tak for dine søde ord – jeg håber du kan lide opskriften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Når jeg vil ind på suppen så går den bare ond på opskriften på de søde kartofler nedenunder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hov, det var min fejl og den er selvfølgelig rettet. Godt at du var hurtig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor ser det bare lækkert ud!! Nu er jeg ikke så god en kok, men skal da helt klart prøve nogle af de opskrifter 😀 Og velkommen hjem 🙂
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er jeg glad for at du synes og ja, det er bare med at komme igang. Øvelse gør mester 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM HJEMKOMST OG FREMTIDIGE REJSEDRØMME