KAN VI TALE LIDT OM #15

BERLIN NEXT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By Malene Birger pung / Mango taske / & Other Stories rejsetaske / Cèline solbriller

I dag tager jeg afsted på årets første rejse. Det bliver en kort en af slagens og ej heller specielt eksotisk. Alligevel glæder jeg mig helt vildt, for som I nok fornemmer, så er jeg gået ret kold i kedelige Januar og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at et lille change of scenery, bliver helt fantastisk. Derudover, så har Berlin naturligvis haft en speciel plads i mit hjerte, siden jeg boede der for nogle år siden.

Jeg skal afsted med en håndfuld blog-kollegaer. Både danske og internationale og sådan noget plejer altid at være top-hyggeligt. Det er hjemmesiden Rabathelten, som har inviteret os og programmet har de holdt hemmeligt, så jeg ved faktisk ikke helt hvad der venter os. Men mon ikke det bliver fuld af sjov og hyggelige oplevelser.

Jeg har forberedt et par indlæg, så der bliver ikke stille herinde. Jeg har selvfølgelig også computeren med, så mon ikke jeg tjekker ind en gang eller to. Husk at I kan følge med henne på Insta og Insta-stories <3

Billedet viser et lille glimt fra min håndtaske. For et par uger siden, fik jeg den fineste lille gave fra Lufthavnen, med en masse skønhedsprodukter i rejsestørrelse og jeg glæder mig sådan til endelig at få dem brugt.

Solbrillerne er med, fordi jeg satser på høj sol og godt vejr. Og så skal man bare have solbriller med, når man skal rejse, ikke sandt? 😉 Den lyserøde drikkedunk er en gave fra en af mine yndlingspersoner og det er virkelig en af de bedste gaver, jeg længe har fået. I ved, en af de der ting, som man ikke anede at man manglede, men som slet ikke kan forestille sig et liv uden nu 😉

Kan I have en skøn fredag <3

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Hav en rigtig god tur. Glæder mig til at læse mere om den – vil selv gerne til Berlin en dag.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #15