SAVED ITEMS

EN EFTERLYSNING, FREDAGENS OUTFIT OG VERDENS KEDELIGSTE MÅNED

img_5409Adlinks: Jacket: Meotine (HERE) Knit: The Lab Trousers: Gina Tricot (old season) Boots: Gardenia (HERE) Hat: Soulland (HERE) Bag: Marni (HERE)

Som lovet kommer der her lidt billeder af fredagens outfit. Jeg havde naturligvis en kæmpe stor og tyk jakke over, men den har I efterhånden set lidt for mange gang. Jakken fra Meotine tror jeg til gengæld aldrig, at jeg har fået vist herinde. Jeg købte den til Black Friday, hvor den var på 50%. SÅ heldigt. Jeg husker, at jeg slet ikke kunne beslutte om jeg skulle købe den i den brune eller i den pink.

Som I kan se, så endte jeg med den brune og selvom jeg elsker den og synes, at den er totalt flot, så har jeg faktisk fortrudt lige siden. Den pink var jo SÅ pæn og sej. Nu kan man slet ikke købe den på webshoppen længere. Typsik, ik? Hvis nogen af jer skulle eje den og have lyst til at sælge, så siger I bare til 😉

Som jeg også skrev i går, så tilbringer jeg weekenden hjemme på Fyn – igen igen. Det passer mig så fint, for alt er sgu lidt kedeligt i København, her i Januar. På mange måder er det bare en måned, der skal overstås. Jeg er i hvert fald fuld tilfreds med, at jeg rejser til Berlin i næste weekend og Californien weekenden efter. Ingen af stederne er top-eksotiske, men så sker der da lidt 🙂

img_5448

img_5435

img_5456

   

4 kommentarer

 • Jeg syntes nu at Californien er ok eksotisk, strandene og palmerne er da helt ok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… det er de bestemt også, men nordpå, hvor jeg skal hen, der er der jo (desværre) ikke sommervarme på den her tid af året. Men jeg klager ikke, bestemt ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Wow. Hvis man er på vej til både Berlin og Californien og “ikke synes nogle af stederne er top-eksotiske”, så har man det vist ret godt på rejsefronten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg har det godt på rejsefronten og nok også lidt for godt, det vil jeg gerne indrømme. Jeg klager bestemt ikke over at skulle afsted to gange i januar, men uanset hvordan man vender og drejer den, så kommer jeg jo ikke til at få sol og sommer og lige nu er det noget af det, som jeg virkelig godt kunne bruge. Men som sagt, jeg klager slet slet ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS