OM DENIM, LYSERØD OG AFSKED

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret3Garlic parmesan sugar snaps fra Diethood: Hvis man (ligesom jeg selv) ikke har heeelt styr på nytårsmenuen og stadig mangler lidt snacks og lette retter, så kunne sådan en omgang her være et godt bud.

ret2Spinach Artichpke stuffed bread fra Foodiecrush: Okay, det er måske ikke lige verdens sundeste opskrift, men det behøver det jo heller ikke altid at være. Men hold da fast hvor ser det bare lækkert ud. Måske det kunne være en god servering d. 1 Januar? Personligt er jeg ikke den store fan af Artiskokker, men jeg forestiller mig, at de snildt kan erstattes af noget andet.

ret5Crunchy Orange, coconut and Vanilla Granola fra Deliciously Ella: Jeg er et morgenmadsmenneske uden lige og granola bliver jeg aldrig nogensinde træt af. Jeg laver den altid selv, for det bliver langt bedre end det man køber og så snart jeg skal kaste mig ud i en ny portion, så bliver det med den her opskrift.

 

ret1Vegetarian Shepherd’s pie fra Budgetbytes: Vinterretten over dem alle, Shepherds Pie. Det er alid en sikker vinder og så endda i en vegetarisk version.

ret4Super clean Broccoli Salad with creamy almond dressing: Her i juleferien lavede jeg igen igen denne salat og blev mindet om, hvor godt broccoli rent faktisk kan smage og jeg blev enig med mig selv om, at  det er en af de grøntsager, som jeg skal dyrke noget mere. Eller spise, om man vil. Her kunne jeg jo passende starte med sådan en omgang her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM DENIM, LYSERØD OG AFSKED