WEBSHOP FAVOURITES - SALE

KAN VI TALE LIDT OM #13

5026741a03999290_theoa3Fra The O.A

Urd. Altså stormen. Hvorfor hedder den Urd, når stormen før den hed Bodil? Jeg troede at navnene skulle gå i alfabetisk rækkefølge.

Den uge, som vi netop befinder os i. Tiden mellem jul og nytår er altid en smule mærkelig. Det er hverdag og så alligevel ikke og så bliver man altid en smule sentimental, fordi alt pludselig handler om at se tilbage på året der er gået.

At julen i det hele taget kan være en mærkelig størrelse og er en tid, som jeg personligt også kan have det lidt stramt med. Det har jeg faktisk skrevet et indlæg om henne på Bahnes blog.

The O.A. Altså Netflix-serien. Har I set den? Ellers må I lige se at komme igang. Slutningen ved jeg ikke helt hvordan jeg har det med, men det kan vi snakke om en anden god gang.

At Gina Tricot netop har smidt den sejeste T-shirt på deres Instagram. Den SKAL jeg have fingrene i, så snart den lander i butikkerne.

At jeg slet ikke kan beslutte hvilken taske jeg skal købe og om jeg overhovedet skal købe nogen. Hvornår kommer den flotte fra Louis Vuitton ikke på udsalg??

At folk skal stoppe med altid at sige, at nytårsaften er overvurderet. Handler det ikke bare om at skrue forventningerne ned? En god grund til at feste og dresse sig op, har det aldrig været en dum ting.

At 3. sæson af Arvingerne begynder lige om lidt og Mikkel Boe Følsgaard (Aka Emil) ser bestemt ikke ud til at være blevet mindre pæn.

At julen vist ikke lige er højsæson for bloglæsning. Mine besøgstal har i hvert fald set bedre dage. I kommer lige tilbage, ik?

   

6 kommentarer

 • Anne

  Ikke for at være flabet og belærende om storme (haha), men Bodil raste tilbage i julen 2013, og senest var stormen Helga i 2015. Så vi er egentlig fremme ved bogstavet “I”, hvis bogstav/køn-systemet skulle være fortsat. Ivan havde været et smukt navn til en storm 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Arh… tak for det. Jeg skulle nok lige have tjekket op på min storm-historie først 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det er vist fordi stormen er fra Norge – så det er dem der har navngivet den. Har jeg fået fortalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. arh.. SÅ giver det mening. Jeg vidste at nogen måtte have en forklaring 😉 TAK!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hørte Urd som Kurt, så det har jeg gået og kaldt stormen. Det klinger altså også bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES - SALE