BLACK FRIDAY - EN LILLE OVERSIGT OVER DE BEDSTE RABATTER

THAILAND NEXT

p1250196

Pyha….Det seneste halvandet døgn har været en anelse hektisk. Onsdag aften kom jeg hjem fra Marokko og siden da, har jeg primært brugt tiden på at ompakke min kuffert, vaske tøj og ordne en masse arbejde. Jeg fik heldigvis styr på det meste og i skrivende stund, skulle jeg gerne sidde i et fly med kurs mod Thailand. Nærmere bestemt Phuket, hvor jeg skal tilbringe den næste uge sammen med Kat, Emily og Ricky. Det bliver SÅ godt.

Det er ikke engang et år siden, at jeg sidst var i Thailand, men dengang var det i Krabi. Phuket har jeg aldrig besøgt før, så hvis der sidder nogen derude, som har et godt tip eller to, så må I endelig ikke holde jer tilbage. Hvor får man den bedste Pad thai? (ja, jeg skal leve af Pad thai) elle hvilket øer er de bedste a besøge? Alt vil være en hjælp, for jeg har ærligt talt ikke haft tid til den helt store forberedelse.

Vi skal derned i samarbejde med hotellerne Banyan Tree og Cassia og at dømme ud fra billederne, kan det kun ende godt.

Tro det eller ej, men denne gang har jeg faktisk formået at forberede et par indlæg til jer. Ellers tjekker jeg ind igen, når vi er kommet på plads og drukket en frisk vandmelonjuice.

Husk at følge med på Insta og IG stories <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - EN LILLE OVERSIGT OVER DE BEDSTE RABATTER