10 TING JEG ALDRIG VIL SIGE

OM AT ÆNDRE VED SIT UDSEENDE

giphy-1Hola chicas! I dag skal det handle lidt om noget, som jeg ellers aldrig rigtig har vendt herinde. Mest af alt fordi, det heller ikke er noget, som jeg har gjort mig de store tanker om tidligere. Som overskriften lyder, så er det selvfølgelig det der med at ændre noget ved sit udseende, jeg snakker om.

Jeg har altid haft det sådan, at hvis jeg en dag pludselig fik mange rynker eller, at min hud begyndte at hænge nogle mærkelige steder, så ville jeg selvfølgelig få gjort noget ved det. Så kan det godt være, at jeg er forholdsvis naturlig og bruger et minimum af make up, men jeg har mine grænser 😉 Dog har jeg aldrig følt, at det var ved at være på tide, for selvom jeg selvfølgelig ikke ligner en på 18 længere, så synes jeg faktisk, at jeg er sluppet ganske fint. Heldigvis bliver jeg også næsten altid skudt til at være omkring min rigtige alder og det tænker jeg, er meget godt.

Som blogger bliver man jo af og til kontaktet af folk, som gerne vil samarbejde og jeg må indrømme, at jeg altid har frygtet lidt, at jeg en dag ville få tilbudet om, at få lavet noget ved mit udseende. Mest af alt fordi, jeg så ville være nødsaget til at tage stilling til det – og lige hvad angår den slags, så har jeg det nok på samme måde, som de fleste andre kvinder; man bliver altså en smule draget af, hvad der rent faktisk er muligt.

For et par uger skete det så. Jeg fik en mail fra en sød sygeplejerske der hedder Line og som har Aglaia klinikken i København. Hun spurgte, om jeg havde lyst til at komme forbi og se, om der var nogle af hendes behandlinger, jeg kunne være interesseret i. Det blev jeg naturligvis nødt til lige at tjekke ud, så jeg cyklede ned og fik en snak med hende.

Hun var bare super sød og virkelig professionel omkring sit fag. Vi snakkede og snakkede og hun fortalte mig om alle de muligheder der var. Jeg var også helt ærlig og sagde, at det her var et helt nyt område for mig og at det ikke var noget, jeg havde gjort mig de store tanker om. Vi talte om botox, læber, filler og helt almindelige ansigtsbehandlinger.

Som sagt er jeg helt grøn på området og jeg ved faktisk ikke engang, hvad forskellen på botox og filler helt præcis er. Jeg blev lidt klogere den dag og kunne i hvert fald gå derfra med konklusionen om, at botox nok ikke lige er noget for mig (endnu). Læber synes jeg lyder spændende, men så igen, så er jeg nok heller ikke lige typen til det. Jeg spurgte Line, hvad hun ville foreslå, at jeg fik lavet og hun var sikker på, at det ville gøre noget rigtig godt for mig, hvis jeg fik gjort mine smilerynker (ved kinderne) lidt mindre. Derudover mente hun også, at lidt filler sagtens vil kunne løfte mine kinder en lille smule og at det ville klæde mit ansigt.

Jeg besluttede mig for at sige why not, der ville sikkert også nogle af jer derude, som synes at det kunne være interessant at læse lidt om, hvordan sådan noget egentlig foregår. Desuden bliver det gjort med restylane, som er en ikke-permanent filler, så det er jo ikke en beslutning, som kommer til at følge mig resten af livet. Derudover fortalte Line også, at forandringerne bliver så små, at det ikke er noget man som sådan vil lægge mærke til.

Det korte af det lange er, at jeg kaster mig ud i projektet i morgen kl. 11. Det kommer hurtigt til at lyde voldsom og som et stort indgreb. Det er det ikke. Det skulle vist kun tage omkring 10 minutter og hævelse og den slags, skulle jeg også gerne slippe for. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer, så snart det er gjort, men I kan også følge processen henne på snappen (Miekirstine)

Til sidst kunne jeg egentlig godt tænke mig at høre, hvilke tanker I har gjort jer om den slags? Er det noget I har prøvet? Kunne overveje at prøve? Eller synes I at jeg er helt off. Let me know <3

10 kommentarer

 • Det lyder virkelig til, at du har gjort dig gode overvejelser omkring dette og jeg tror hel sikkert også, at det er godt at vælge de semi-permanente løsninger, når man ikke er typen, der altid har tænkt: “Jeg SKAL have gjort noget ved det og det og det…” Det bliver spændende at høre om din oplevelse!

  Jeg har altid selv gerne ville gøre noget omkring mine øjenlåg, jeg har “overskydende hud”, som hænger ned over mine øjenlåg, så det f.eks. besværliggør brug af øjenskygge og gør, at jeg meget let ser træt o.l. ud. Har faktisk været i kontakt med en klinik, der mener, at det er nok er min pande, der hænger, så det vil kræve et pandeløft. Lige nu er det ikke noget, der ligger i kortene, men det er noget, jeg altid har ønsket mig at få gjort. 🙂

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trinevb

  Det var en overraskende melding. Jeg har altid beundret dig for dit naturlige, jordnære ydre. Faktisk var du bl.a. en inspirationskilde for mig til at formindske mit makeupforbrug, så jeg i dag kun bruger en concealer og lidt mascara.
  Du virker nemlig som en pige, som er tilfreds med dit udseende og din alder. Stærkt og selvsikkert.

  Når det så er sagt, håber jeg at du bliver tilfreds med din behandling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Trine!!
   Det var sørme en sød kommentar. Jeg håber ikke at jeg skuffer dig nu..haha. Alt hvad du siger, er sandt og jeg kommer stadig til at bruge et minimum af make up og satser bestemt heller ikke på at få ændret flere ting. Det er ligesom bare noget, jeg bliver nødt til at prøve af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Ej hvor vildt 😮 Altså fedt at du bare kaster dig ud i det, for det netop lyder lidt “voldsomt”, selvom det måske ikke er – er selv helt grøn på det område og ved heller ikke selv hvad forskellen på botex eller filler er xD glæder mig til at høre mere om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Dejligt at høre!! Jeg lover at jeg nok skal opdatere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor lyder det bare spændende! Jeg glæder mig til at følge og se resultatet. Jeg har selv leget med tanke om at prøve fillers altså restylane. Læste om det hos Emili, og især det med en lidt fyldigere overlæbe, kunne jeg godt tænke mig at prøve. På sigt kunne jeg også godt overveje et brystløft. Hvad har du fået at vide om bivirkninger ved restylane? Er det noget, som man kan være uheldig at reagere negativt på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er faktisk også Emilies resultat, som har fået mig til at hoppe ud i det. Hun ser jo super fin ud. Som sådan skulle der ikke være nogle bivirkninger. Det kan hæve lidt op, der hvor man får det, men det lægger sig igen. Dog kommer det an på hvor man får det lavet og lige ved læberne ved jeg, at de helt sikkert hæver lidt op, de efterfølgende dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes mine panderynker er begyndt at blive lidt for tydelige, men jeg har sgu svært ved tanken om at sprøjte “gift” ind under huden. Men måske restylane var en ide? Og så ville jeg egentlig også have rettet tænderne… men det er jo virkelig en udskrivning. Har du overvejet at få rettet tænder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Stine. Hvis du får muligheden for at få rettet tænder skal du virkelig gribe den. Jeg er ved at få mine rettet, og selvom jeg pt. har munden fyldt med metal, er jeg allerede så glad for de forandringer der er sket, og det faktum, at mine tænder nu er lige, selvom jeg har et år tilbage med bøjlen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hvis jeg kunne vælge af alle ting, der skulle rettes, så er det også mine tænder. De er vildt skæve, men som barn ville de ikke rette dem, da det kun ville være kosmetisk og nu er det, som du siger, slet ikke inden for rækkevidde, sådan rent økonomisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG ALDRIG VIL SIGE