FREDAG MED GLIMMER OG FART OVER FELTET

KAN VI TALE LIDT OM #7

william-2dvygbmq5vv0hah8-ggwbg

 • At jeg har en smule svært ved at acceptere, at William fra SKAM melder sin ankomst til fredagsbaren i fredags, en halv time EFTER jeg havde valgt at forlade festen. Så meget for at være fornuftig og gå tidligt hjem.
 • At fredagens afsnit af selvsamme serie, var noget nær magisk! #poolscenen.
 • At det der babyboom er sådan helt absurd stort lige for tiden. Det kan selvfølgelig også godt være et det kun er blandt mine facebook venner, men lige for tiden er det altså dagligt, at det der scanningsbillede dukker op.
 • At det virkelig er svært for mig at beslutte, om jeg skal bruge snapchat eller instastories. Begge dele kan jeg ikke lige overskue. Hvad er I mest til?
 • At hele verden vist nok var til Halloweenfest i weekenden. Jeg var dog ikke, men jeg endte også med at føle mig ret unik.
 • At pisket smør måske smager så godt, at man sagtens kan spise det rent.
 • At den her kom back in stock, men blev udsolgt igen, inden jeg nåede at slå til. Nu skal jeg nok stoppe med at snakke om den 🙂
 • At menuen på den her restaurant, lyder helt enormt lækker. Der skal jeg hen, så snart det er muligt. Er der mon nogen af jer, der har været der?
 • At det sgu da er lidt mærkeligt, at skrifttypen på nogle facebookopslag pludselig er blevet helt vanvittig stor. Er der nogen, der ved hvorfor?

12 kommentarer

 • Trine

  Kender virkelig godt det med babyboom! Syntes der er babyer, gravide maver og folk der bliver gift over alt! Måske har det også noget af gøre med at jeg sidder som meget snart 28 årig nyudklækket single??! 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IG-STORIES, TAK 😀

  PS. Ses om en times tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Hahaha dør over sidste punkt! Jeg fatter heller ingenting..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne med på restauranten😊😊 og nederen med William!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne med på restauranten😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Forklaringen fra Facebook er: “It occurs when you post a status update of 35 characters or less, at least on mobile. These short updates are given the larger font by default. If you continue to type beyond 35 characters, the font will resize itself to the normal size.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Really?? Jamen jeg har altså også oplevet at det er kommet selvom jeg skriver fra min computer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for at jeg ikke er den eneste der fundere over det med den skrifttype. Alle jeg har spurgt glor helt mærkeligt på mig, men jeg synes altså det er skørt når min random fødselsdagshilsen til en gammel skolekammerat bliver BLÆST op på skærmen…og er det kun på min skærm eller ser det sådan ud hos alle?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG MED GLIMMER OG FART OVER FELTET