REJSEGUIDE TIL ANTWERPEN

WEBSHOP FAVOURITES

webshopny

Affiliatelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Go’fredag morgen alle susammen <3 Er I klar til weekenden? Det kan I tro, at jeg er. Jeg har bare lige en forholdsvis travl fredag, der skal overstås først. Eller overstås lyder så negativt og det er det bestemt ikke. Jeg har en masse spændende ting og sager på programmet. Et par pressedage, et møde, en fredagsbar og til sidst middag og SKAM-hygge hos min søster. Slet ikke dumt. Derefter har jeg faktisk en weekend, uden forfærdelig mange faste planer. Jeg skulle have været på Fyn, men der var nogle ting med deadlines og andre sager, som ikke kunne gå op i en højere enhed, så det bliver i næste weekend.

Nok om mig og mine weekendplaner, for det skulle jo egentlig handle lidt om alle de pæne ting, I ser i collagen herover. Det er selvfølgelig denne uges webshop-favoritter og består af nogle gode klassiske efterårsstyles. Der er naturligvis sneget sig et par lyserøde ting med, for det er altså sådan en dejlig farve, her i de mørkere tider. De næste par dage skulle dog blive flotte og solrige og derfor er der også kommet et solbriller med 🙂

Kan I have en skøn fredag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEGUIDE TIL ANTWERPEN