KAN VI TALE LIDT OM #3

HVISK KONKURRENCE <3

IMG_3022Sig hej til det nyeste skud på stammen i min smykkesamling. HVISK har lavet en helt ny kollektion – The Bubble Facet collection – som består af ringe, øreringe og halskæder, med de fineste og farverige sten. De er næsten som skabt til en farveglad type som mig og passer helt perfekt ind i alle de fine baggrunde, der findes her i L.A. Jeg er dog sikker på, at de også kommer til at fungere ret godt hjemme i Danmark 😉

Personligt er jeg vil med at kombinere flere af farverne og synes det giver det fineste udtryk. Men hvis man ikke føler den slags ligeså meget som mig, så fungerer de enkelte farver også rigtig fint. Tre ringe i den samme farve, vil f. eks slet ikke se dumt ud.

Nu hvor vi snakker om HVISK, så har de faktisk også lige delt en ret lækker nyhed. Der åbner nemlig en pop-up shop på Sværtegade i København d. 1 Oktober og den kommer til at være åben hele måneden. I kan se åbningstider og læse mere lige her.

Det bedste af det hele er, at jeg har fået mulighed for at lave en lækker konkurrence, hvor en af jer derude kan vinde et valgfrit smykke fra The Bubble Facet-kollektionen. Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar herunder, med jeres navn og email. Så finder jeg en vinder på mandag i næste uge!

GOOD LUCK <3

IMG_3014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_3013

Indlægget er udgivet i samarbejde med HVISK

132 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #3