OM EUFORI OG EN NYE DUFT

NÅR REJSEN IKKE FÅR DEN BEDSTE START

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGo’aften derhjemme <3 Her får I lige den første hilsen fra L.A og som I måske har kunne fornemme henne på de sociale, så har rejsen ikke ligefrem fået en god start. Da vi landede i går aftes, startede vi med at skulle vente i 3 (T R E) timer i immigration. Aldrig har jeg stået i en kø, der står SÅ stille og det er ikke lige det man har aller mest lyst til, efter 18 timers rejse.

Da vi langt om længe kommer ud på den anden side, er det for at finde ud af, at vores bagage er væk. Bare sådan helt væk og her, et lille døgn senere, er der stadig ingen der ved hvor den er. Vi prøver virkelig at holde humøret højt og håbe på, at den snart dukker op. Af samme grund har vi været nødsaget til at bruge det meste af formiddagen på at købe nye ting, for vi har absolut intet på os og de fleste af jer ved nok hvordan man har det med det tøj, man har rejst i. Pt. kan vi ikke andet end at krydse fingre for at det løser sig og at det snart dukker op. Er der nogen af jer, der har været udsat for noget lignende?

Jeg tjekker ind igen i morgen og så kan I jo se noget af alt det smarte nye tøj, jeg “desværre” har været nødt til at købe. Husk at følg med henne på Insta og på snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 kommentarer

 • Min ekstrafar oplevede at miste sin kuffert på en tur til vistnok Skotland. Da han kom hjem igen, stod kufferten derhjemme og ventede på ham – det havde han bare ikke hørt noget om. Så der er håb. <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke en træls start på en dejlig ferie. Da jeg skulle hjem fra sommerferie i sommers manglede den ene kuffert også, men den kom altså igen et par dage efter. Det var heldigvis på hjemrejsen. Men jeg er sikker på, at den nok skal dukke op. Nyd jeres tid i LA. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Dejligt at høre, Katrine. Tusind tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Min bagage blev også væk, da jeg var i New York sidste år. Vi fik udleveret en toilettaske og 100 euro af AirFrance og 5.000 kroner af forsikringen til at købe nyt tøj for. Kufferten så jeg først igen, da vi kom retur fra USA en uge senere og blev genforenet i Kastrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   OH NO!!! Det er da lidt af et skrækscenarie 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv øv! Sikke en lortestart på en ellers god rejse! Jeg har 7-9-13 aldrig mistet min kuffert, men min svigermor manglede sin, sidste gang vi var ude at rejse sammen her i foråret. Det var i forbindelse med mine svigerforældres sølvbryllup, så hun havde selvfølgelig pakket alt det fine tøj. Vi fik intet nyt under rejsen, men da vi kom hjem, viste det sig, at den aldrig var kommet med flyet i første omgang! Sikke en masse bekymringer til ingen verdens nytte. Så pointen med min kommentar er vel; kufferten er derude et sted, så den skal nok dukke op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. åh gud!! Hvor dumt. Det håber jeg sørme også at vores er. Jeg håber godt nok også at den når at dukke op inden vi skal hjem igen 😉 Tusind tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM EUFORI OG EN NYE DUFT