WEWONDER ANNO 2014

SAVED ITEMS

saveddone1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Jeg forsøger virkelig at holde igen med shopping lige for tiden, for jeg har på fornemmelsen, at der kommer til at være en del fristelser i L.A og nu er der jo kun en uges tid til, at jeg sætter kursen derover. Men det er svært, for der er dælme mange fristelser derude og det gælder, naturligvis, også henne hos ASOS. Min mappe med Saved Items er i hvert fald stadig proppet med gode ting og her har I mine 9 absolutte favoritter.

I mange år har jeg haft en ting for kraver og derfor er jeg naturligvis også enormt fristet af nummer 4. Den vil bare være så fin under en helt simpel sweatshirt. Jeg har det lidt på samme måde med den blå kjole (nummer 6) og den lyserøde (nummer 1) for den sags skyld. Begge er jo lidt den slags, som vil kunne redde enhver tøjkrise 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEWONDER ANNO 2014